tiistai 6. lokakuuta 2015

tervetuloa..welcome

Alkusanat

Kertomus kuvin ja sanoin projektista nimeltä Honda CB750K K7

Blogin ajattelin tehdä kun pisti silmään moottoripyöräfoorumilla kommentti, että kukaan ei tee blogia tai kunnon kertomusta kuvien kanssa omista projekteista. Kommentti käskymuotoon ja ajattelin antaa oman version pyöräprojektista kaikkien nähtäville.
Kuvia alkaa tulemaan aina kun kerkeän blogia päivittämään. kuvia on PALJON joista yritän järkevimmät laittaa tänne. Malttakaa siis...

Yritän lyhyesti kertoa kuvien tapahtumia ja vältän suurempaa kirjoittelua ettei mene tylsäksi.Blogin tekemisessä olen ensikertalainen joten jos on jotain kirjotusvirheitä ja muuta huttua seassa, älkää välittäkö...kestäkää se.

Tervetuloa mukaan..


Welcome

This is my story of my project Honda CB 750 K '77, how to make cafe racer with minimum budget. Idea to my project was that in motorcycle forum someone told that nobody make blog or somekind of story about their racers or some else bike projects. So, this is my version. Hope that you enjoy..

And sorry about bad english.. use transalator :)


2014
syksy 2015

september 20153 kommenttia:

  1. Mahtava juttu että jaksoit alkaa blogittamaan. Hieno seurata millaista jälkeä saat lopulta aikaan. Pitkä talvi edessä. Ehtii monta kertaa miettimään ja muuttamaan tyylisuuntaa, ennen kuin lopullinen pyörän muoto löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pyörä tosiaan alkaa olemaan jo siinä vaiheessa että käyntiin olisi tarkoitus laittaa ennen talvea mutta jää nähtäväksi mite kerkeää. kuvat on alkuvuodesta ja hommassa oli reipas kolmen kuukauden tauko kun oli muutto kahteen kertaan ja yksi lapsi tuli lisää maailmaan.

      Poista