tiistai 6. lokakuuta 2015

projekti käyntiin../ starting project

Tästä lähdettiin jalostamaan


Kyseesä siis 1977 K7. Projekti aloitettu keväällä 2014  ja on jo hyvällä mallilla valmistumassa, mutta ajattelin näin muiden iloksi,ihmeteltäväksi,haukuttavaksi ja kehuttavaksi tehdä blogin tästä projektista vähän jälkijunassa mutta ei anneta sen haitata.


Alunperin ideana oli alkaa "entisöimään" ja käyttökunnostamaan Honda lähemmäs alkuperäistä ulkomuotoa, mutta asiaa tutkittua tarkemmin tarvittavien osien saatavuus ja hinnat pisti asiat uusiksi. Päätin että tehdään itse, mahdollisimman paljon ja halvalla..Pyörästä tulee siis cafe racer.


Tai no tätä tyylisuuntaa kun miettii, cafe racer/brat/dirt(tracker)... tyylisuunta on katsojan silmissä. päättäkää itse.. Pyörä on silloin hyvä kun se itselle kelpaa ja EI TULE OLEMAAN NÄYTTELYPYÖRÄ.


Pelkästään pakoputkien (4-4 uustuotantoputket) hinta pisti lompakon pelkäämään ja otsasuonen pullistumaan. n.960€ pakoputkista ulkomailtakin tilattuna ei lämmittänyt mieltä yhtään. Ja vaikka olisi putket tilannut niin olisi pyörästä tullut ruma uutuuttaan kiiltävien pakoputkien kanssa muuten rosoisen ja käytetyn näköisen ulkokuoren kanssa. Ja muutoinkin jos jonkun osan vaihdat, vieressä oleva osa näyttää liian käytetyltä tai vanhalta.. tämä melkein suora lainaus toisen honda entisöijän sivulta mutta totista totta. Tätä tapahtuu edelleen vaikka pyörä on hyvässä vaihessa valmistumaan päin, että löytää jo läpikäytyjä ja käymättömiä paikkoja "olisko kuitenki pitäny laittaa erillai.." "oiskohan toinen väri ollu parempi..?" jne. jne.



Getting start..

This was condition of  bike in the beginning. driveable but pretty bad look. First I tought that I'm going to make some restoration fix normal worn parts like wheel and steering bearings, little bit painting and new exhaust. I try to find good condition 4-4 exhaust but never found that, or if I found, they were too expensive to me and my wallet. So had to try make things on my own and make low budget cafe racer. Or something..

When I started my point of project was that I'm making it to my self and it's not going to be bikeshow winner

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti