keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Akkukotelo,pakoputki,ohjaustanko / batteryframe,exhaust,handlebar

Jokohan tuota siirtyis etiäpäin.. Akkukotelon revin (otin nätisti) irti ja taas kamera laulamaan että muistaa missä piuhat kulkee ennen riisumista ja osaa laittaa nätisti takaisin.

Tässä oli taas vaihteeksi tuumaustauko että kun alkaa cafe kikotinta tuunailemaan niin miten nuo sähköt patentoidann piiloon. Siispä isompia päänsärkyjä päätin että antaa olla siinä mihin kuuluu sen sijaan että olisi alkanut hitsailemaan ja taiteilemaan uutta koteloa sähköille ja akulle. Eipä silti.. en omista koko hitasuskonetta hhehehe


Here I had to think how to hide electrics. Without bigger headace I kept electrics and oil tank their own places because I don't even have welding machine to weld new box for electrics.



taas joka liitin kuvamuotoon ettei pääse unohtuun


sähköpääkeskus

ja maalattuna kehtaa taas mennä omalle paikalle



Tässä oli jo runkokin saanut uutta maalia. Ja uskokaa tai älkää maalasin rungon tuolla paikalla ja kyllä kiiltävän mustalla spraymaalilla(!), vielä melkeinpä halvinta mitä löytyy ja helvetin hyvä tuli vaikka ite sanon.

This picture there's some new paint in frame. I painted it in my garage almoust cheapest gloss black spary.  yeap.. spray

ohjaustanko ja äänenvaimennin odottaa asennusta

new handlebar and muffler



tää tulis niinku tähän kohti noin niinku suurinpiirtein...

places about there..



Pattitilanne osa XXXX. Paikoillaan ollut mikä ikinä lie 4-1 tarvikeputkisto oli sisältä 61mm ja vaimennin, niin kuin näkyy paaaljon pienempi. Vaihtoehdot oli: laittaa vaimennin vanhan sisään ja hitasta kiinni, tai hommata supistus vanhan ja vaimentimen väliin.

muffler left, exhaust right.. had make some weldings. thanks to my father for tips and friend for weldings.



kakkonen on ykkönen. Siis vaihtoehto kaksi käyttön. Kun sitä hitsauskonetta ei ole enkä halunnut itse hienoa kromista vaimenninta hitsauttaa, niin tehdään supistus (kiitos kaverille ja isälle avusta) ja taas homma etenee

and here it is.. fits perfect



Uusi tanko. Mycke better. Ja ennen kun joku kerkeää kummastella niin tämäkin tulee todennäköisesti muuttumaan clip-on mallisiin. Saa olla nyt tämä niin kauan kun viitsii alkaa tilaamaan tavaraa.

new handlebar. Lot better and lower than old one. This is going to change clip-on style someday

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti